Vrijwilligers van Stichting Vrouwenorganisatie Sarita

De beheerder van Stichting Sarita Is van Zuid Americaans afkomst aangekomen als vluchteling in Nederland in 1998, Flores doet het beheer van de website en inzet sociale media, nieuwe technologie en aplicaties voor een beter functioneren van de website. Flores beschikt over kennis van webontwerp, web beheer, (CMS) content management system, (SEO) search engine optimization, video en foto bewerking voor sociale media, en sociale media inzet voor organisaties en bedrijven.

J. Flores zorgt ook voor Spaans cursussen en website opbouw cursussen in wijkcentrum de Regenvalk, Flores is professioneel webdesigner en web beheerder voor stichtingen, klein, midden, en grote bedrijven,. voor meer informatie graag bezoeken webmycard.com

Om contact met de Web Beheerder op te nemen graag de formulier invullen.

Beveiligingscode:
security code
Vul de beveiligingscode in:

Verzenden
Delen op Sociale Media