PEP Hulp bij subsidieaanvraag indienen

Wij vinden het belangrijk dat organisaties goed geïnformeerd zijn over de nieuwe subsidieregelingen van de gemeente Den Haag. Daarom kun je bij onze adviseurs terecht voor hulp bij een subsidieaanvraag indienen. Het gaat om verschillende subsidies, zoals ‘Samen sociaal en vitaal’, ‘Stimuleren vrijwilligerswerk informele zorg Den Haag’, ‘Jeugdbeleid’, ‘Emancipatie’ en ‘Impuls vrijwilligersinitiatieven coronacrisis 2021’. Het volledige overzicht van de nieuwe subsidies staat hier. Kijk ook naar de veel gestelde vragen onderaan deze pagina.

Let op! Begin zo snel mogelijk met de voorbereiding van jouw subsidieaanvraag indienen. Voor sommige subsidies geldt op = op.

Maak direct een afspraak
Wij kunnen je helpen met alle fases van jouw subsidieaanvraag indienen, van idee tot eindevaluatie:
Voor welke subsidie komt mijn project in aanmerking?
Hoe zet ik mijn idee op papier?
Hoe schrijf ik een projectplan?
Hulp bij een begroting opstellen of het begrotingsformat invullen.
Hoe werf ik voldoende vrijwilligers?
Hoe moet ik mijn aanvraag verantwoorden?
Contact
Onze adviseurs helpen je graag op weg. Ook nadat je jouw subsidieaanvraag hebt ingediend kunnen we jouw initiatief of organisatie helpen. Neem contact op om een afspraak te maken. Bel 070 302 4444 of mail helpdesk@pepdenhaag.nl

Delen op Sociale Media

About J. Flores

Web beheerder sinds 1 Februari 2018.
Tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.