Wij wensen u allen fijne feestdagen en een fantastisch 2024!.

 

Stichting vrouwenorganisatie Sarita heeft een prachtig jaar achter de rug met prachtige projecten i.h.k. van 150 jaar Hindoestaanse Immigratie. Verder nog projecten als Heldin ben je zelf, EHBO,AED 6 Bijeenkomsten, Kleurrijk wandelen in Segbroek, voorlichting Mondje gezond,poetsinstructie voor senioren, Gezonde Kook workshop, Eiwit wijs,Week tegen eenzaamheid,Discriminatie, Gezonde leefstijl,Mantelzorg, dialogen o.a. Huiselijk Geweld, Sinterklaas, Rouwverwerking/Rouwverlies, Kerstviering en kerststukken gemaakt en tenslotte in Theater de Regentes afsluiting voor 2023 Hindoestaanse immigratie 150 jaar.
Het was een zeer leerrijk jaar en vooral zeer gezellig met nieuwe gezichten.

WIJ WENSEN U ALLEN FIJNE FEESTDAGEN EN EEN FANTASTISCH 2024 IN GOEDE GEZONDHEID EN VOORAL MET VEEL ENERGIE.

Delen op Sociale Media

About Julio Flores

Web beheerder sinds 1 Februari 2018.
Bookmark the permalink.

Comments are closed.