Dialoogprogramma & dialoogvragen Dinsdag 13 februari 2024

 

Dialoogprogramma & dialoogvragen dialoog Hoe heb jij lief?Dinsdag 13 februari 2024 | 13:00-15:00 uur | De RegenvalkIntroductieIn deze dialoog van Stichting Sarita onderzoeken we de liefde in al zijnvormen.  Misschien denk je op deze dag voor Valentijnsdag als eerste aan deromantische liefde. Of denk je aan liefde voor je vrienden, oude ennieuwe, of aan liefde voor je vader, moeder, je kinderen, je familie.Misschien gaat het over je liefde voor muziek of de natuur. We kunnenook ongelofelijk veel houden van dieren. En dan hebben we het nog nietgehad over de spirituele liefde, zoals de liefde voor God. Door metelkaar te delen hoe en wie of wat je lief hebt ontdekken we wat wewaarderen in de kunst van het liefhebben. Dat vergroten we uit: hoe zieteen toekomst eruit waarin mensen met heel hun hart liefhebben? Wat is ernodig om die liefde alle ruimte te geven? En wat kunnen we vandaag doenom die liefdevolle toekomst dichterbij te brengen?Programma dialoogbijeenkomst12:45-13:00     Inloop13:00-13:10     Opening door Henna Mathura13:10-14:45     Dialoog in groepen14:45-15:00     Plenaire terugkoppeling15:00           Afsluiting

Delen op Sociale Media

About Julio Flores

Web beheerder sinds 1 Februari 2018.
Bookmark the permalink.

Comments are closed.